• Vanmiddag onder mooie omstandigheden de opening, na het kampioenschap afgelopen seizoen een klasse hoger, en dat ook nog eens tegen vv. Diepenveen, een ploeg die afgelopen seizoen de dupe werd van de versterkte PD regelingen van KNVB, degradeerde uit 3e klasse en toch op voorhand een van de verwachte topploegen in de 4e klasse voor dit seizoen, en een goede graadmeter wat CCW te wachten staat dit seizoen, en waar zeker de thuisploeg vanmiddag goed zeker heel erg goed in voor de dag kwam.
    Voor CCW begon het nog uiterst naar, omdat het deze wedstrijd ook nog eens moest doen zonder trainer Bart Vos, die door een vervelende thuissituatie ander dingen aan zo’n hoofd had en waaruit maar weer blijkt dat voetballen dan maar bijzaak is. De trainer kan echter trots zijn op zijn waarnemer Willy van Schaik en de jongens van het team. CCW kende vanmiddag absoluut geen ontzag voor Diepenveen en deed voetballend dan ook absoluut niet onder voor het veel hoger ingeschatte Diepenveen, sterker nog voetballend was het de betere partij vanmiddag en wat zeker voor het thuispubliek bemoedigend is dat het dit ook de gehele wedstrijd kon volhouden. Elke linie van de ploeg deed uitstekend z’n taken vanmiddag, was zichtbaar ook meer wil om een goed resultaat te halen en ook nog eens met een gezonde dosis inzet en goed voetbal de gehele wedstrijd werd Diepenveen bedwongen, en aan het eind van het liedje man denk ik Diepenveen zich het meest tevreden stellen met de puntendeling met brilstand vandaag, want dat is ook echt het puntje van kritiek als je daar al over mag spreken, de betere kansen die zich voordeden waren duidelijk voor de thuisclub, en die vergat zich hierdoor ook zichzelf te belonen, want met de kansjes die het had wist het niet de beste man aan Diepenveen zijde Yoel Finke te passeren. Al met al een bemoedigend optreden van CCW, en geeft een goed gevoel naar het vervolg.
    Volgende week wacht de uitwedstrijd in Wenum Wiesel tegen WWNA, dat vanmiddag wel wist te winnen bij Voorst, en kijken of het, het goede optreden van vanmiddag een passend vervolg kan geven. Aanvang volgende week 14.00 uur