• Beste jongens en meisjes,           

   

  De rookworsten actie van vorig jaar was een groot succes! Met zijn allen hebben wij hiermee een erg mooi bedrag weten op te halen. Daarom willen wij jullie vragen om weer mee te werken aan onze rookworsten actie. Naast de rookworsten verkopen wij net als vorig jaar ook weer verse zelfgemaakte Erwtensoep erbij, dit beide van Slagerij Buurman Vleesch en Vis uit Twello.

   

  Wij willen graag van tevoren weten hoeveel rookworsten en erwtensoep we moeten bestellen dus vraag je familie, buren, vrienden en/of collega’s of ze een heerlijke rookworst en/of erwtensoep willen kopen, daarmee helpen zij onze mooie vereniging ook nog eens.

   

  In deze link vindt je een lijst mee waarop jullie de naam en de verkochte rookworsten en/of erwtensoep kunnen noteren.

   

  De rookworsten kosten:

  2 Rookworsten voor €6,- of 3 Rookworsten voor €8,-

   

  De erwtensoep kost:

  1 rol Erwtensoep +/- een liter voor €5,50

   

  Willen jullie de aantal rookworsten en erwtensoep die je verkocht hebt voor 21 oktober doormailen naar actieccw16@outlook.com en daarbij je naam en achternaam vermelden. Het gaat hierbij alleen om het totaal aantal worsten en rollen erwtensoep wat je verkocht hebt. De lijst mag je zelf houden omdat jullie de worsten en erwtensoep daarmee ook zelf bij de jullie kopende klanten af moeten leveren.

   

  Het afhaal moment is op Vrijdag 27 oktober van 16.00uur tot 19.00uu in de sportkantine van CCW’16. Bij het afhalen ook graag betalen.

  (Mocht dit afhaal moment echt niet lukken maar je wil wel rookworsten, laat het ons dan vooral weten)

   

  Als dank voor jullie hulp vieren wij dit jaar het sinterklaasfeest op een bijzonder leuke manier;

  We gaan dit jaar namelijk op vrijdagmiddag 24 november ons sinterklaasfeest vieren bij Buitensociëteit & bowling de Worp inclusief een hapje en een drankje.
  (nadere info volgt nog)

   

  Iedereen heel veel succes bij de verkoop, heb je nog vragen bel of app gerust naar

  Floor van Ijzendoorn: 06-13272629 of Marlies van Oorspronk 06-50818968

  Of stuur een mailtje naar actieccw16@outlook.com