• Afdeling Gymnastiek

  Binnen onze afdeling zijn een aantal groepen actief!

  Momenteel zijn dit de damesgym groep en 2 jeugdgroepen. In het verleden was er ook een heren gym groep actief, maar door afnemende aantal leden binnen deze groep is deze groep jammer genoeg komen te vervallen.

  In het rooster vindt U de exacte tijden en locatie van deze lessen. Voor iedere les geldt: kom het beleven. Na 3x kunt u beslissen of u lid wilt worden of niet. En wist U dat een 2e of zelfs 3e sport binnen de sportvereniging tegen een zeer gereduceerd tarief wordt aangeboden?

  De afdeling gymnastiek kenmerkt zich door gemoedelijkheid. In een ontspannen sfeer wordt er op allerlei manieren gewerkt aan de conditie en zijn we met elkaar actief. Het seizoen bij SV CCW ‘16 afd. gym, loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Er is geen vast moment van instappen. Je kunt ten alle tijde in het seizoen lid worden.

  Vanaf 4 jaar is uw kind welkom bij de gym.

  De gym is een combinatie van toestel en spel. Op deze manier is de gym heel toegankelijk. Sportiviteit staat hoog in het vaandel bij deze groepen, evenals respect hebben voor elkaar.

  Bij de damesgroep wordt er gewerkt aan de conditie en is er ruimte voor spel, tijdens de lessen komen ook de BBB aan bod. De dames gym wordt gegeven door Margriet Timmer.

  Kortom er is genoeg te beleven binnen de afdeling gym. Kom gewoon een keer vrijblijvend meedoen! Er mag 3x vrijblijvend meegedaan worden om te kijken of dit is wat U wilt! Daarna kan U U zelf aan melden via de link op de website van CCW’16.

   

  Het gymbestuur bestaat uit: Lisette Schurink, Evelien Riefel en Marloes Hofenk

   

  ROOSTER GYM

  WOENSDAG:                        20-21 uur        Damesgym Gymzaal ZOZIJN

  VRIJDAG:                            16-17 uur        Jeugdgym groep 1 t/m 4 Gymzaal Kerkstraat Wilp

  17-18 uur:                          17-18 uur        Jeugdgym groep 5 t/m 8 + V.O

  De tijdstippen en groeps indelingen van de jeugdgym zijn nog onder voorbehoud. Dit omdat wij momenteel op zoek zijn naar nieuwe gymleiding!

   

  Heeft u vragen of wilt u meer weten neem dan contact op via ccwgym@velthorst.com

   
 • Afdeling dans

  Vanaf schoolgroep 3 mag uw kind meedoen met de dans groep. Momenteel zijn er 2 dansgroepen actief.

  De jongste groep bestaat uit kinderen van groep 3 t/m groep 6, de tweede groep is voor kinderen vanaf groep 7.

  Na de warming up wordt er een groot gedeelte van de les besteed aan het aanleren van een dans. De choreografie voor deze dansen worden door de dans docent zelf bedacht!

  Het seizoen bij SV CCW ‘16 afdeling dans loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Er is geen vast moment van instappen. Je kunt ten alle tijde in het seizoen lid worden.

  Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon een keer vrijblijvend meedoen! Er mag 3 x vrijblijvend meegedaan worden om te kijken of dit is wat U wilt! Daarna kun U U zelf aanmelden via de link op de website van CCW’16. De danslessen worden gegeven in gymzaal aan de Kerkstraat in Wilp.

  De dansleiding bestaat uit: Naomi Vos

  Het dansbestuur bestaat uit: Lisette Schurink, Evelien Riefel en Marloes Hofenk

  ROOSTER DANS:

  DONDERDAG:    

  17.30-18.30 groep 3 t/m groep 6

  18.30-19.30 groep 7- V.O.

  Heeft U vragen of wil U meer weten neem dan contact op via ccwgym@velthorst.com